Bij de Berghuizer Papierfabriek hebben we in de loop der tijd verschillende informatiebladen gehad.

De namen van deze bladen waren:

Wel en wee van de BP (1961 t/m 1965)

Informatieblad (1969 t/m 1979)

Drum ( 1980 t/m juli 2004)

Staffin (sept 2004 t/m febr 2008)

Via deze bladen werd het personeel over allerlei zaken geïnformeerd en was het tevens een mooi middel om evenementen die, door bijvoorbeeld de personeelsvereniging werden georganiseerd, aan te kondigen. In de beginjaren was er veel tekst en zo af en toe een foto. In de latere jaren werden veel artikelen van een foto voorzien.

Heel veel van deze foto’s zijn in ons bezit en hebben we op onze site gezet. Jammergenoeg missen we wel enkele foto’s en daarom staan er foto’s op de site die vanaf de desbetreffende bladen zijn gescand.

Als je in het fotoarchief gaat zoeken op één van de genoemde bladen en daarna selecteert op datum (en natuurlijk gebruik maken van het vergrootglas) krijg je een mooi overzicht van alle gebeurtenissen bij de Berghuizer.

Zo kom je er bijvoorbeeld achter dat er ooit een aquariumvereniging actief was bij de Berghuizer, zie je geconcentreerde medewerkers bij de bingo van de personeelsvereniging, dansende medewerkers tijdens één van de feestavonden of BHV-ers aan het werk bij de oefeningen of wedstrijden.

Als iemand aanvullende informatie over de foto’s heeft of nieuw materiaal af wil staan, dan zien we dat graag tegemoet.

Veel kijkplezier toegewenst.

.