Martina Fidder

Wanneer werkte je bij de Berghuizer?

Ik ben in september 99 bij de Berghuizer begonnen als vervangster voor Roelie Visser. Na 3 maanden kreeg ik mijn contract. Ik ben vertrokken in oktober, direct nadat de sluiting bekend gemaakt werd. Ik weet niet meer welk jaar dat was.

Op welke afdeling en welke functie?

Begonnen als verkoper enveloppen en business forms. Later natuurlijk als de assistent van Donald als ass. Exportmanager.

Hoe kijk je terug op die periode?

Het was een geweldige tijd, vooral de samenwerking met Donald zal ik nooit vergeten. Ik heb enorm veel geleerd bij de Berghuizer. In mijn verdere loopbaan heb ik altijd veel gehad aan de opgedane kennis bij de Berghuizer.

Wat waren hoogtepunten en wat wellicht minder mooie momenten?

Hoogtepunten, het afstuderen als exportmanager (opleiding die ik volgde naast mijn werk). En de mogelijkheid deze kennis direct in de praktijk te brengen. Bij de Berghuizer had ik echt mijn droombaan gevonden, helaas heeft het niet mogen duren. Het absolute dieptepunt was voor mij het plotselinge overlijden van mijn "vriend" en mentor Donald Veenendaal. Ik denk nog zeer regelmatig aan hem.

Heb je nog contact met oud collega`s?

Nee, Ik ben enkele jaren geleden verhuisd naar Friesland. Ik kom nog maar weinig op de Veluwe. Een goede reden om weer eens een re√ľnie te organiseren?

Mijn huidige baan:

Momenteel ben ik werkzaam als accountmanager bij Clondalkin flexible packaging Grootegast (voorheen LPF). In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle klantcontacten etc voor klanten in verschillende segmenten. LPF is een drukkerij van flexibele verpakkingen voornamelijk in de voedingsmiddelenindustrie. De klanten die ik beheer zijn voornamelijk actief in de zoetwaren, agri en horti. Ik reis door heel Europa en heb veel plezier in mijn werk. Voor meer info kijk op www.lpffp.nl

Heb je nog bijzondere toekomstplannen?

Mijn man en ik hebben 2 jaar geleden een oude boerderij gekocht, we zijn heel druk met het opknappen van dit pand. In de toekomst willen we graag genieten van het leven en de rust die ons deze plek brengt. We hebben ondertussen al een hele veestapel verzameld waar ik erg veel plezier aan beleef. Grote plannen heb ik niet. Je moet tevreden zijn met de dingen die het leven je brengt, al ben ik er wel van overtuigd dat je zelf actief moet zijn om de dingen die je gebracht worden zo goed mogelijk te benutten.

Tenslotte.......
Ik wil graag al mijn oud collega`s veel geluk wensen voor de toekomst, wellicht treffen we elkaar nog eens ...................

 

.